Английскому другу

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/08/19/921

АНГЛІЙСКОМУ ДРУГОВІ


Энди Байвотеру присвячується



Энди, скільки горілки разом перепито,
Энди, скільки нами випите вина.., -
Відкачати б стільки води з Темзи.., -
Точно ми добралися б до дна!

Энди, скільки горілки в нас залите,
Энди, скільки "слакали"ми "Баккарди"!,
Дружимо  ми - росіянин та англіець, -
Кримінал..?, - громадськість  вибачи!

Энди, друже англійський мій, люб'язний,
Ходили  в паби, - то й будемо ходити!,
Довели ми всім.., - що пиво з горілкою,
А " Ю-Ка" з " Ер-Фе" можливо з'єднувати!