Ты - не ёжик, я - не пастила - 2

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/12/13/2124

ТИ – НЕ ЇЖАЧОК, Я – НЕ ПАСТИЛА - 2


Ти - не їжачок, я - не пастила,
Щоб мене гламурно "наколола",
За тиждень сексу, - дві години,
Відвожу тобі без протоколу!

Тому, що зайнятий я ваа- ще!,
Це - кримінальні  заняття,
Адже ти дуже прагнеш купувати,
"Від Кардена" новенькі плаття!

Ти - не їжачок, я - не пастила,
Хоч, голки ти гострі маєш,
Я сподіваюся, будеш  так добра, -
Смак "не пастили", - а мій оціниш!

А  кохати я віддане можу, -
У жопу пастилу з її гламуром!,
"Їжачок"!,  далеко не втечу,
ЗІ стрілою в серце, ранений амуром!

І коли я буду издихати,
То не пастилою, - а м'яким воском,
Із плачем  будеш припадати,
ДО труни к чисто струганим дошкам!

Не праг про похмуре я писати, -
ПРО труни, про пастилу з їжаками,
Тільки от, уже, змусила, лядь, -
Що Любов?!.., задоволени  ви віршами?!