Интернета сети...

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/02/07/2000

ІНТЕРНЕТУ МЕРЕЖІ….


Збоченців багато всяких,
Що тусуются в "мережі", -
Їх вистачає там у достатку, -
Некрофилов, мати ети!

Гомосеки, лесбіянки,
Педофіли, - боже ж мій!, -
І як гадів земля носить?, -
Звісно тільки однієї їй!

Перекручуються вміло,
На мораль прагли "накласти"!,
І куди ж, вибачите, дивляться
 Тії, що повинні  владу блюсти?!

Збоченців стало забагато, -
Просто купа, - "до хріна"!,
Коли вже «мережі» зачистять,
Від усього, що там, говна?!

Перекручуються в екстазі, -
Слово честі, - можливо охреніти!,
І навіщо створили люди
На погибель ції "мережі" в інеті?!