Соседка клавдия - 2

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/12/24/2016

СУСІДКА КЛАВДІЯ - 2


Сусідка Клавдія всі мізки "изсношала",
Що прагне, мол, вона зі мною "дружити"..,
Від ****ского, від "щастя" от такого..,
Подумав я, - прийдется з місяць пити!

Сусідка Клавдія всі мізки "изсношала",
Що прагне, мол, вона зі мною "дружити",
А це для крашеної блондинки означає, -
Що повинен я тую нахабу по шинках водити!

Сусідка Клавдія всі мізки "изсношала",
Що прагне, мол, вона зі мною "дружити", -
Прознала, лядь, що став я олігархом,
І на "лавешки" мене прагне "розкрутити"!

Прагне їкру жерти,  по ресторанах шлятися,
"Мотатися" на працю не в метро,
І прикупити собі на розпродажах,
ІЗ шиншилл у Монако зшите є манто!

А я, маю вірне й чисте душею дівчисько,
Яка не прагне.., - шуби  "із шиншилл"!,
І, справедливо вагомо вважаєт,
Що щастя в тому.., - щоб коханий поруч жив!

А я, маю вірне й чисте душею дівчисько,
Якої  найкращій я, навіть, коли ни гроша!,
Ти, Клава,- та в розумінні твоему таке  неможливо.., -
Любов без грошей?!, - хиба що буває така?!

А я, маю вірне й чисте душею дівчисько,
Якої потрібний я, навіть, коли ни гроша!,
І на кого ж з вас двох моє серце "спокуситься"..?, -
Под`їтожь кошторис.., - сама ж не зовсім вже дурна!

І мені проміняти мою вірну подругу,
На "щастя" скороминуще з тобою..?!,
Ну, якщо що подібне би трапилося,
То мабуть, тільки,  як  "свихнуся головою"!