Соседка клавдия - 4

Ксенияангел
http://stihi.ru/2008/12/24/2945

СУСІДКА КЛАВДІЯ - 4


Сусідка Клавдія, - вона ж тепер Фігура,
Вона тепер  місцевий депутат, -
І в кризі повно чудес "у натурі",
Лисиця свій урвала виноград!

Сусідка Клавдія, - вона ж тепер фігура,
Вона тепер місцевий депутат,
І Жигулі її прикрасив наш трехколлор,
Я бачив сам її новенький "мандат"!

Сусідка Клавдія, - вона ж тепер Фігура,
Вона тепер  місцевий депутат,
На "хлібне"місце те пристроїлася профура,
Та знає, що її "не скоротять"!

А я,  щось засидився в префектурі,
І далі рухати мене в мери не поспишають!,
А в мене ж витрати таки, - "по горло" їх!,
Завелики ті витрати - на подруг моїх-дівчат!

Сусідка Клавдія, - вона ж тепер Фігура,
Вона тепер місцевий депутат,
Від списку йшла "Єдина -в нас- Росія", -
Потрапила.., за неї я дуже рад!

Сусідка Клавдія, - вона ж тепер Фігура,
Вона тепер  місцевий депутат,
Від списку, що "Єдина -в нас- Росія", -
Нехай  від "жирика" гріхи її вибачать!

Сусідка Клавдія, - вона ж тепер Фігура,
Вона тепер  місцевий депутат,
І партію " Зовсім-Зовсім блистающих",
Вони з "кентом" Батуріним замутят!

Сусідка Клавдія, - вона ж тепер Фігура..,
Куди там Водонаевой з Собчак!,
І скоро поміняє на Рублевку,
"Хрущовський", богом проклятий, барак!

Сусідка Клавдія, - вона ж тепер Фігура,
"Ведмідь" не з'їв, а тільки  допоміг,
Та якщо треба то Обамі як і Кенеді раніше..,-
Допоможе зробити щоб той чорножопий утік!

Блондинка, ти замислила вбивство?,
Та мабуть ні.., - то так, звичайний збіг речей!
Хоча я бачив, як тебе  до дому,
Підвозить з ФСБ майор Андрій!

Блондинка, ти замислила вбивство?,
Мені говориш, - "що звичайний збіг речей",
Але, чому ж ти пильно так вивчаєш,
Бій рукопашний наших єгерей!

Блондинка, ти замислила вбивство?,
Жапкуешь, що Америка в "дерьме"?,
А може, просто прагнеш підробити,
Від суміжників з колишнього ГБ?

Блондинка, ти замислила вбивство?,
Хоч говориш, - "що звичайний збіг речей",
Можливо, завтра ти, уже.., - не Клавка, а будеш!..,
ВІН..!, - коли зіштовхнуся з тобою  у власних дверей!

Сусідка Клавдія, - вона ж тепер Фігура,
Але, щось дуже смутно на душі..,
Подумай про кохання, Клавка-дурепо,
А може і про мене згадай нарешті!
А я про тебе згадав у цьому вірші!