Every

Метель Северная
In every night I go away
“You can’t me stop!” - it was I say
You felt my pain, but nothing more.
Because your love healed my sore.

In every day I cannot stay,
You must help me to find way,
Where I can live without fear,
That you can see my darkness tear…

In every twilight I must pray
And may be God forget my pay.
Which cost my life long time ago,
So… May be… But who can know?