Леопольд Стафф. Вечер

Глеб Ходорковский
            Вечер.

            Лежу в лодке.
            В тиши вечерней
            Звёзды надо мною,
            Звёзды подо мною,
            Звёзды во мне.

          * * *

Leopold Staff 

Wiecz;r

Le;; na ;odzi
W wieczornej ciszy.
Gwiazdy nade mn;,
Gwiazdy pode mn;
I gwiazdy we mnie.