Зорi

Сергей Петков
Зернами зорі впадуть в неозорі степи,
Заспівають пісні – хліба золоті.
І полинуть пісні через ліс, через поле барвисте,
Заіскряться перлинами у коштовнім намисті,
Веселково заграють в дівочих стрічках,
У лелек перетворяться на рушниках.