***

Ксения Круглякова
Темна пустка у душі. І так болить.
Кровить.
Думка гостра в голові моїй ятрить.
Щемить.
Стриба серце в грудях. Швидше все біжить.
Ячить.
В часу швидкоплинного благаю мить.
Лиш мить.


Мої крила вже обпечені дзвенять.
Мовчать.
В високості журавлиній полетять.
Зорять.
Мрії-казки в сподівання все благать.
Співать.
І не будуть більше болісно мовчать.
Терплять.

Перекину все життя догори дном.
Ребром.
Прийдуть з казки чародій, веселий гном.
Бігом.
Сядуть долю чаклувати під вікном.
Ладком.
Мої крила відродять вони притьмом.
Гуртом.

Знову думка лине в голубу блакить.
Летить.
Протягну до серця я живильну нить.
За мить.
Прив’яжу до сонця жаги ненасить.
Щастить.
Хай від радощі єство моє кричить.
Тремтить