Философская лирика...

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2009/12/25/1930

*** ФІЛОСОВСЬКА ЛІРИКА….


Я зараз говорю, але я вам не стверджую,
Закон – тайга, в ній прокурор - ведмідь,
Не украдеш, і значить будеш злиднем,
По лісу життя бігати, щоб зовсім околіти!

Я говорю, але я вам не стверджую,
Навіщо стверджувати  те.., чого не знаю я,
Можливо життя вам буде гнійним свищем,
А можливо олігархом стати доле моя!

Можливо пістолет до скроні приставивши,
Остережешся все ж таки нажати ти курок,
А може все ж таки.., натиснеш - і це буде,
Цілком закономірний Підсумок в твій строк!

Навіщо мені говорити того, чого не знаю,
Але, якщо є на світі десь там на небі Бог..,
Він теж.., - тільки говорить, не стверджує!,
Не знаючи і сам де є та Правда, де Порок!