Не обижайте йожиков!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/27/1955

НЕ КРИВДЬТЕ ЙОЖИКОВ!


Про йожиков віршик. Моїй сестрі Алисии присвячується!


Не кривдьте йожиков, не треба!,
Вони ваааа-ще класні такі!,
ДО того ж на пендюль  конкретно нарветеся, -
Дружбан його Ведмідь сидить у Кремлі!

Адже Йожик - це польське  ім'я,
Нам треба це чітко розуміти!,
Батько його - Лешик Валенсі..,
А Юлька Тимошенко.., його  мати?

Чогось написала я не кволо,
Такий про ціх йожиков віршик..,
Один от тільки ризик і справа погана, -
Що має це все "політичний душок"!