Небесний Ангел

Лидия Филимонова
Живу в казковому я сні,
Так, він дарований тобою.
Кружляю в вальсі зіркою нічною.
Небесний Ангел будь зі мною!
Нехай тепло буде з душею.
Щастя-бурхливою рікою.
Кохання квітне , як весною.
Небесний Ангел будь зі мною!
Даруй мені безмежний обрій,
Сон веселковий , чАрівних мрій.
Ти награвай мелодію любові.
Я завжди буду вірна їй!