Буду твоею

Мачёк Мачёк
 
Я буду лиш твоєю завжди,
Кохаю я тебе одного.
Ти мій лиш чоловік,
Коханий мій навік,
Ми будемо з тобою весь вік.
    ПРИСПІВ
Буду твоєю,буду твоєю,
Твоєю буду я назавжди.
Кохаю я тебе любий котику,
І,знаю,що так буде завжди


"Мій зайчик",кличу ніжно тебе,
У вушко поцілуєш мене.
На руки ти візьмеш,
У ліжко віднесеш,
Покажиш,як ти любиш мене
   ПРИСПІВ