Три лиха в людини...

Геннадий Сивак
Три лиха в людини
Породжують зміни -
Самотність і старість. І смерть...
Блукають за нами,
Принаймі роками,
Награвшись, ідуть собі геть...
Життям дорожити,
Радіти, любити,
Вимолювати у зірок:
Хай старість відійде...
Самотність обійде...
Та смерть уповільнить свій крок...
Й відступлять негоди,
Впадуть перешкоди,
Свій наступ затримає рок...
Три лиха в людини
Все лічать години...
Життя - загадковий урок...

Автор Геннадій  Сівак.
листопад 2003 року.