Невозможно не любить!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/18/2636


НЕМОЖЛИВО НЕ ЛЮБИТИ!


Говорять, що всі баби - суки,
Що злопам'ятні вони й хитрі,
Але, не можемо ми без них жити,
Без жінок, клофелина та  Любові!

Нехай підсипить мені стрихніну,
У серце засандалит ніж,
Це означає.., - сильно вона Любить!,
Значить вона Любить мене теж!

Це означає, - сильно вона Любить,
І ревнує  навить до ліхтарів,
Принадностям прекрасних жінок,
ДО футболу, до сусідки, до друзів!

Від Любові є одні нещастя,
Важко з нею на світі жити,
Але, і без неї.., - зовсім паскудно!,
Нууу.., не можливо не Любити!