Если у вас есть вопросы... - эт. я!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/18/3193


ЯКЩО Є У ВАС ПИТАННЯ…- ЕТ.Я!


Якщо є у вас питання,
Я згодна дати на них відповідь.., -
Мажордом пішов до скроні,
За сосисками в буфет!

Ви небагато почекайте..,
Це добра моя вам рада, -
Секретар у Жанни Фриске!,
В Аліси його немає!

Коли небагато почекаєте..,
От, повернеться секретар,
А поки "Плейбой" перегортайте,
Або  із картинками буквар!

Вам "Плейбой" є цікавіший?,
Там же фоточки мої..,
Ну.., тоді зовсім інша справа!,
На хуль, виходить,ті  букварі!