Если женщина прелестна... , чё делать?!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/18/5122


ЯКЩО ЖІНКА ЧАРІВНА…, ЩО РОБИТИ?!


За матеріалами соціологічних опитувань. Можливі варіанти відповідей:

-Одружитися
-Закохатися
-Застрелитися
-Добитися
-Піти лікуватися
-Охреститися
-Попоститься
-Напитися з горя!



Якщо жінка чарівна,
Но поганенька  й розумна,
Я б праг з ній одружитися..,
Але.., чомусь не згодна вона!

Якщо, дурепа й страховисько,
Заміж вийде прям хоч зараз,
Але, навіщо ж мені таке «щастя»?,
Я прагну запитати у вас!

І дилему ту вирішую..,
У руки взявши пістолет вночі!,
Ну що?!..., - ти вже згодна, люба моя,
За мене йти або все ще ні?

А поганулю просити  й не треба..,
Спровадить у ЗАГС сама мене з ножем,
Або ж  у запазусі із сокирою,
Иль навіть просто – із шокером!