БЕЗ ТЕБЕ - 2

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/19/3023


БЕЗ ТЕБЕ - 2


Без тебе не співають у небі птахи,
Без тебе не іскряться мої очі,
Без тебе навколо сірі особи,
Без тебе не вірую в чуда Любові!

ПРИСПІВ:
Без тебе немає попутнього вітру,
Без тебе немає удачі й Долі,
Для мене дуже багато ти значиш,
І потрібна мені одна лише ти!

Без тебе немає нових мелодій,
Нових пісень і нових віршів,
І тільки одне дождливое небо,
Тарабанить звучно серед усіх хітів!

ПРИСПІВ:
Без тебе немає попутнього вітру,
Без тебе немає удачі й Долі,
Для мене дуже багато ти значиш,
І потрібна мені одна лише ти!

Без тебе нічого неможливо,
Без тебе навколо щільний туман,
Я намагаюся  в ньому расстворитися.., -
Горілка, баби, вино й дурман!

ПРИСПІВ:
Без тебе немає попутнього вітру,
Без тебе немає удачі в Любові,
Для мене дуже багато ти значиш,
У цьому світі.., - одна тільки ти!

Без тебе все життя проходить  повз,
Не шукати мені - хто там є винуватий!,
Серце - склянка, душа в ньому - пигулка,
Расстворяет своя повільна отрута!

ПРИСПІВ:
Без тебе немає попутнього вітру,
Без тебе немає удачі в Любові,
Для мене дуже багато ти значиш,
Тому й потрібна мені тільки ти!

Без тебе Нічого не може трапиться,
Тільки мо, -  лихо,  зло й напасти,
Пішов би я до лікарів  лікуватися,
Але, неспроможні  тут ті  лікари!

ПРИСПІВ:
Без тебе немає попутнього вітру,
Без тебе немає удачі в Любові,
Для мене дуже багато ти значиш,
Потрібна мені одна тільки ти!

Без тебе не співають у небі птахи,
Без тебе не поспишає йти весна,
Без тебе хуртовина в серце студится,
Там холодним льодком пролягла вона!

ПРИСПІВ:
Без тебе немає попутнього вітру,
Без тебе немає удачі в Любові,
Для мене дуже багато ти значиш,
І за це признанье вибач ти мені!