Продрiмав пiвгодини я тiльки но...

Юрий Дубинский
         * * *
Продрімав півгодини я тільки но
І, о щастя, наснилось мені,
Як танцює магічно й захопливо
Моя фея у диво вбранні!

Рухи усі елегантні, турботливі,
Сукня, ніби із променів, бризк,
Мило, натхненно, казково із подивом
Так він сприйнявся - феїн сюрприз.