Я...

Сокол Юрий
Я іноді тяжію до пера,
Воно горить в моїх руках щоночі.
Чи тигр пробіжить, чи дітвора,
Я, все ж таки, тяжію до пера.

Я іноді тяжію до пера,
Сумую за тими очима.
Дивитись можу в них до забуття,
А він не може все знайти причину.

Я знаю, та промовить лиш вона,
Що радість сипле у мої долоні.
Я зараз у полоні почуття,
Я, все ж таки, тяжію до життя.