Главная...

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/19/3121


ГОЛОВНА….


Я обираю головну дорогу,
Кликати - засновною, це я вам скажу!,
Не вірю я не в диявола, ні в Бога,
Я не суджений, людей я також – не суджу!

По ній пройти в лиху  ту пору року, -
Порок і безодня розверзають свою пащу,
Немає надії в мене на диявола або Бога,
Лише.., на себе!, щоб тільки би не впасти!

По ній пройти - є хитре те уміння,
Його освоїти можливо не за п'ять хвилин,
Воно є грішна праця, моє важке терпіння,
І избавленье з "соціуму" пут та павутинь!

Нехай дорога склизка й ухабна,
Нехай безодні чрево розверзает дно,
Перед  Коханою так  все  мізерно,
Хай  буде тричі прокляте воно!

Ти поруч на шляху ухабном, склизком,
Це означає шлях пройти я зможу до кінця,
Лише очікую від тебе  любов я у нагороду,
Тільки твою!.., що без тернового вінця!