Я НЕ ВЕРЮ - ТЕБЕ!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/19/3233


Я НЕ ВІРЮ – ТОБІ!


Головний чоловік


Я не вірую ні в Бога, ні в ангелів,
Вірую тільки цілком у саму себе,
Тому що, я - розумна жінка,
І така харизма моя в цьому світі є!

Я не вірю в оголоску, лихослів'я,
Злу лайку, наклепи юрби,
Тому, що я вірю в Кохання,
І бажання.., які подарував мені Ти!

Я не вірю в пороки й диявола, -
В ті легенди що склали  ханжі,
У  принців, джинів, інфантів і золушек,
Найкращий принц для мене  - ти!

Я не вірю в суди, їх розв'язку,
Я не Понтій Пілат, щоб судити,
Лише своею любов'ю ответною,
Є стремленье Тебе восхитити!

Я не вірю в "неправильність" миру,
Як і у святість його, чистоту,
Лише в Тебе вірю.., мій Единий!,
Без тебе я жити не можу.., і вмру!