Где мой принц?

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/19/3640


ДЕ МІЙ ПРИНЦ?!


Я - принцеса!, Де мій принц?,
Не видать за хуртовиною,
Кінь що ль іздох, закоченів?,
Порвав підпругу единую!

Заблукав він у тому  степу..,
Де заметіль мете й пороша,
І один лише Гуимплен.., -
З Инета пика нехороша!

Он вони таращяться очі ті,
З москітної  натягнутої сітки..,
Пишуть, бля, лише  одні старі,
Або недоумкувати недолітки!

Створила і я свій профайл,
У «мережі» соціальної.., -
Принц, прагну тебе знайти,
Щоб був ти не віртуальний!

Тільки "мачо" і козли!,
"Лизуни" і діти!,
Де ти принц,  коханий  мій?,
Попадися в мій невод  в "їнеті"!