Чай и подруга

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/19/7562


ЧАЙ І ПОДРУГА


Напувала чаєм ти мене, подруга..,
Ти говорила що настоен на лаванді й траві,
Але, щось я там "не зрозумів" конкретно,
Мене нудило.., поплохело в голові!

Коли приїхав "амбуланс", мене забрали,
На експертизу ескулапи відвезли,
Там виявився, бля, стрихнін з цикутою,
Ще б небагато, і прикінчили б вони!

І  вірю, від Любові чистої й великої ,
Такий настій ти "замутила"  мені,
Але, тільки після цього звичайно.., покликати
Мене "на каву" даремні  є усі потуги твої!