Она вернулась...

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/19/7875


ВОНА ПОВЕРНУЛАСЯ...


Вона повернулася..,а  я "послав" ії подалі!,
І смачно обложивши матерком..,
ІЗ другою .., гуляю я в хащі лісової,
І каву п'ю сьогодні вечірком!

Вона не сумливалася - усе вибачу й забуду!,
Угу!, Біжу вже аж скоріше я за неї!,
Послав її.., туди куди Іуду,
Послав Господь за милом на Бродвей!

Осика там була.., як зараз пам'ятаю,
Мотузка тільки в магазині не знайшлася,
І це означає.., можу спати я спокійно,
Вона жива.., і справа обійшлася!

Зрадить  ще не раз вона..,  не два й не тричі,
Іншого вже тільки.., - не мене і не «уви»!,
Але,  уночі от тільки спиться  неспокійно,
Із навколо в шиї увитої,  мертвої  петлі!

Тривожить ніч..,  вночі погано спиться,
Стискає глотку мертва та петля,
Не прагну я на хрест Христом лягати,
Але.., і та осика мабуть що не моя!

Вона  стоїть .., щебечуть у  небі  птаха,
І навколо немає ще запаху  лиха й тіні,
І тільки  та осика знаки пророкує,
І чекає когось зі спокутою провини!

А позаду дуб стоїть  зовсім ще зелений,
А в ньому дупло.., де зібрані різні гріхи,
І до пори лише  все тихо й спокійно..,
Поки їх ніхто не потривожив…, - сплять вони!