Кумиров нет - 2

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/19/8268

КУМИРІВ НЕМАЄ - 2


Кумирів немає.., навкруги одні пройдисвіти,
Мля, лізуть у зад і всюди, хоч в очі їм «насси»!,
Їх у двері ти женеш,наче ідуть..,
Але, через годину вже у вікні видні вони!

Кумирів немає.., колом одні вампіри,
Сосуть по краплі біля Спаса на крові,
І дуже хочеться їм слави й пошани,
Нагород і премій, обожнювання юрби!

Кумирів немає.., колом одні вампіри,
Сосуть по краплі.., з наших душ вони, сердець,
Як подивлюся я в екрана телевізор,
На "звездунов".., скажу тобі - "Капець"!

Хто з мікрофоном.., хто заліз ще вище!,
І роздає "рецепти" лікувальні  для юрби,
Кумирів немає.., лише кінчені там суки!,
Лише бездарі "тусуются", на жаль, та «голуби»!