Девчонка с пистолетом

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/20/1451


ДІВЧИСЬКО З ПІСТОЛЕТОМ


Прагла бути Янголом, та обломали крила!,
Прагла стати демоном, -«геть!»- в Аду сказали,
І залишилося  тільки стати їй убивцею,
І піти в глуху ніч й бути злою та без жалю!

Ніч її в чорної темряві расстворила,
Все поглинула - серце,тіло, душу й очі,
Сіри..,  із темно-блакитною поволокою,
Киллерша, завжди  права і в день й уночі!

Прагла бути янголом, та обломали крила!,
Прагла стати демоном, - «геть!»- в Аду сказали!,
Навіть і Чорт із нею не побажав судитися,
Навіть сам Всевишній не схотів допомогти!

Ніч її в чорної темряві расстворила,
Поглинула сіро-блакитні  очі назавжди,
За дівчисько те інші навкруги страждають,
Але, сама вона вже не плаче николи!