Прокинтесь, люди!!!

Екатерина Червинская
Прокинтесь, люди, добрії мої!
«Рудий»(чи «помаранчевий») Козел веде вас на заклання.
А ви, немов безвільні агнці, мов немі
Прямуєте за ним на катування.

Той Вовк, вже жде на вас… Велика жертва…
Він направля народи на народ.
Своїми лапами не лізе він до пекла,
А подстріка людей до цих пригод.

Так Югославія і Грузія, Ірак…
Тепер на черзі наша Україна.
А прихвосні його купують неборак,
У кого з совістю душа не є єдина.

Оскільки совість продали свою,
Не продавайте, БРАТТЯ, своє серце.
Душа не зможе жити у Раю,
І вже не буде більше чути скерцо.

27.11.2004г.