Любому синовi

Ольга Птица
Я подарую тобi в зорях вишиванку.
З ранкових рос зберу цiлющу воду.
Щоб завжди , одягавши ii зранку,
Лиш знов и знов, ти, памьятав мою турботу.

Заговорю ii я нiжними словами,
Зiткавшими лише любов i ласку.
Вдягнувши ти згадаеш, любий сину,
З дитинства свою радiсть, счастя, казку...