Так м - якое жадаеш

Евгений Пешко
Праўда дзе грошы.
Хлусня...
Ці не так?!

Вера з дурнымі.
Хлусня...
Ці не так?!

Надзея дарэмна.
Хлусня...
Ці не так?!

Словы гэтыя -
Вашага густу справа,
Кожны шлях па сабе сам абірае.
Жыццё не кірмаш, не палон, не забава.
І, ты, толькі!
Робіш жыццё...
Такім - якое жадаеш.