Спогад...

Ореста Возняк
Спогад...
      Пустеля...
              Міраж...
Літо висохло в спокої,
Море тиші в мені
      Відступає –
      ...осінь іде...
Лиш скелет корабля
Сумно плаче за раєм –
Море легкості поступається
Дорогою маленькому слову.