нема кордонiв...

Юрий Дубинский
Немає меж, нема кордонів,
Весь світ відкритий для Любові!
Немає страху - геть кайдани,
Ти вільна птаха - руш крізь хмари!
Зустрінеш вітер - у вітрила -
Він помічник, рушійна сила!
Відчуй, що ти частина світу,
Ми всі - його кохані діти!
Відчуй, що жити - це кохати,
Не мляво, блідо існувати.
Тий маєш дар - ти маєш крила,
Використовуй їх уміло,
Не затискай їх за спиною,
Не бійся помилок і болю.
Твій вибір - вибір серця шляху,
З тобою мир, добро, наснага.
Немає меж, нема кордонів,
Весь світ відкритий для Любові!

20.01.10