Мэ дрэ якх почямудава мрэ грэс...

Исроэл Некрасов
***

Мэ дрэ якх почямудава мрэ грэс,
Ман дужакирэл дром баро.
Мэ патява, миро грай, ту зракхэс
И миро ило, и шэро.

Со явья амэнса, то прогэя.
Ту вылыджя ман, камло мал.
Мэк дромэса греминэна кхурья,
Мэк традэла тучи балвал.