Тропари из панихиды

Екатерина Тимонина
Благословен еси, Господи, научи мя оправданием Твоим!

Святых лик обрете источник жизни
И аз рай покаянием открою.
Из двери райской Воззови - услышу.
Спаси мя, хоть спасенья недостоин.

Благословен еси, Господи, научи мя оправданием Твоим!

Кто Агнца проповедывал без страха,
И, яко агнцы, заколени быша
Долгов мне разрешенье даровати
Прилежно Присносущного молите.

Благословен еси, Господи, научи мя оправданием Твоим!

Путь тесен в царство Света и прискорбен.
И яко ярем крест на выю дался.
Но благ Господь: Придите, насладитесь,
Все те, кто с верой в жизни подвизался!

Благословен еси, Господи, научи мя оправданием Твоим!

Аз -образ Славы, но грехом уязвлен,
Ношу следы великих прегрешений.
Очисти мя, Отечество Подаждь ми,
Да узрю рай, да обрету спасенье!

Благословен еси, Господи, научи мя оправданием Твоим!

Аз от несущих созданный Тобою,
Вернулся в землю, горько согрешивши.
Но, уповая на Твою любовь,я
Молю: Да вновь на небо возведиши!

Благословен еси, Господи, научи мя оправданием Твоим!

О,где, аз, окаянный упокоюсь?
В раю, где все святии как светила? -
По согрешеньям быть там недостоин,
Но - Воззови - взываю из могилы!

Слава Отцу и Сыну и Святому Духу

Пою Святого Божества сиянье.
О,Троице, избави мя от ада!
Прими мою Ты веру в оправданье,
Прошу, не помяни моей неправды!

И ныне, и присно,и во веки веков. Аминь.

О,радуйся, Царице Преблагая,
Тобою род наш обрете спасенье.
Моли Творца от мук меня избавить
Богородице Чистая, Благословенная!

Аллилуия,аллилуия, аллилуия, Слава Тебе, Боже!