Козацька...

Тарас Грабинский
Діставайте шаблі,
Рехтуйте пістолі
Стаємо до бою,
Нам не жить в неволі

Як в часи далекі
Славою повиті
Ми покажем воріженькам-
Чиіх батьків діти

Шаблі наші славні-
Від дідів зостались
Скільки воріженьків
З життям розпрощались

Браття вдарте в бубни
Рехтуйте гармати
Україна в нас одна
Нема як відступати

Підіймали чари
Ми у чистім полі
А тепер напьємся
Ворожої крові...