Перша п сня

Диана Шевчук
Мій коханий, я звертаюся до тебе
Зміни відбулися у душі
Запитаю,чи залишишся для мене
Тільки нарікати не спіши

Приспів:
Доторкнись до мого тіла
І відчуй моє тепло
Я давно цього хотіла
Бачиш серце розцвіло
Я давно себе питаю
Що для мене значиш ти
Бо з тобою я літаю
Не боюся висоти

Знаєш серце, не болить, бо я кохаю
І нічого я у тебе не молю
Бо я завжди тебе поруч відчуваю
А самотність у вогні своїм спалю