За Укра ну

Владислав Чафонов
краще смакує з "телячим" акцентом


Віддав голосочок свій за Україну,
щоб дуще цвіла вона мила однині.
Щоб будь-який ворог не зміг їй зламати,
А Юлії  час - то є відпочивати.
                07,02,2010