Розум ю

Рман Сэнив


Тепер  тебе  я  розумію
Коли  у  вечері  стрічаєш,
Словам  твоїм  ЛЮБОВІ  вірю,
І  в  те  що  ти  мене  кохаєш.

Хвилини  йдуть  так  обережно,
Рікою  тягнеться  та  днина,
Коли  від  тебе  так  далеко
Твоя  КОХАНА  половина.