Про волка

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/20/2493


ПРО ВОВКА


Ви ходите темним лісом..,
Баби!, ну, не мені же вас вчити!,
Головне гарне навкруги дивитеся.., вовка!,
Від нього по прикілу  народити!


Ішла дівчисько  темним лісом.., бабці пиріжки несла,
І, бля, треба ж такому  трапиться.., зустріла раптом вона  вовка!,
Він чолов`яга  дуже видний, і до того ж при "бабле",
Як не "дати" такому хлопцеві.., лише залишилося питання - де?!,
Вовк той мав гламурний "хаммер", у ньому аптечку, у ній кандом,
Засандалил  він "червоній шапці" якраз по гланди, падла й не «фантом»!,
Пройшов місяць, пройшов третій.., на дев'ятому - народила!,
І плювати, що - "вовк ганебний", закохана вона була!,
Що кандом порвав - у радість!, чоловік- волчара - олігарх!,
І по Путінській программме.., - двійня!,  будуть при грошах!,
Не прагнуть вони .., як Абрамович, по Америкам родити..,
Генофонд  россейский наш - Вовком і.., Шапкою  треба зміцнювати!
Ви ходите темним лісом.., де зустрічаються вовки,
Ух!, які ЦІ гарні  хлопці, в Інтернеті ж..?! - Мудаки!,
Не прагнуть.., як Абрамович, по Америкам родити..,
Я сподіваюся.., вам  улыбнуло.., вірш мій дав трохи радіти!