Хочу быть красивою! - песенный вариант

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/21/1622


ПРАГНУ БУТИ ВРОДЛИВОЮ! – ПІСЕННИЙ ВАРІАНТ


Не прагну бути розумною, а прагну бути - вродливою!,
Розумної  бути не модно, та й не їм пошана!,
Алка з "Універу" отжигает у кастингах,
Дурна - не красуня..?, -  на залік ходить не спіша!

Приспів:
Добре красуням, вони всім подобаються,
Олігархи сплатять їх борги,
В "Універах" лекції  ними всі "забанени",
Топіки короткі, ніжки їх довгі!

Не прагну бути я Складовской,  - Кюрі або Цветаевой,
Терешкової  у космос не прагну  я летіти!,
Ну, які  там "Космоси"?, -  ми куримо  "Парламенти"!,
"Прийму", - не красуні, щоб їм околіти!

Приспів:
Добре красуням, вони всім подобаються,
Олігархи сплатять їх борги,
Усі проблеми миру - їм до повної  жопи,
Краса красуням вибачає усі незначні  їх гріхи!

Не прагну бути розумною, а прагну  бути - вродливою!,
Ну, приблизно начебто немов  та  Деми Мур,
Відвідувати краси салони, а також Spa- Солярії,
Випромінювати харизму,  яскравість і гламур!

Приспів:
Добре красуням, вони всім подобаються,
І не треба, чесно, даремно всім брехати,
Що не важливо..,  все Це!, що Душа  є - важливішою,
Адже вона є дзеркало.., так що там відбивати?

Не прагну бути умною, а прагну бути - Рятівником,
Краса таки ж врятує занедбаний цей  Мир,
Тільки дуже прошу вас.., без хреста розп'яття,
Без канонізації, і у руках пробитих дір!

Приспів:
Добре красуням, вони всім подобаються,
Олігархи сплатять їх борги,
І нехай блондинки - не Кюрі й  Цветаеви,
Але зізнаюся я вам, - вони по-своєму мудрі!

Не прагну бути умною, а прагну бути - Рятівником,
Краса таки врятує занедбаний цей Мир,
Олігархи в кризу "за бугри" роз'їхалися,
Найдися вже скоріше ну хоч один банкір!

Приспів:
Добре красуням, вони всім подобаються,
А кому не дуже..?, - на тих їм наплювати,
Добре красуням.., Людам, Машам, Дуням,
Нам всім просто по х…ю як їх там звати!

Не прагну бути умною, - Эм-Че-Єс  рятувальником,
Щоб розмалювати у фарби, чорно-білий Мир,
Я ж не кусаюся.., тільки лише по святах,
Сильвестеро  Петровичу, ти ж теж не є вампір?

Приспів:
Добре красуням, вони всім подобаються,
Васі, Петі, Колі, Ромке.., а я вам так скажу!,
Що зовсім не із гордості, чи від гламура зайвого,
Тільки от не з багатьма з них дружбу я воджу!

Не прагну бути умною, - хоч побери й трісни,
Ніжною й милою..?, - то це чесно, Так!,
Називали щоб мене всі улюбленої заинькой,
Не до кіна б щоб кликали.., а щоб я там була в кинах!

Приспів:
Добре красуням, вони всім подобаються,
Почуттєві й ніжні, веселі та й милі,
І не треба "контро" мені.., буде тільки матом,
Якщо тільки хоча б щось перечити прагнете ви!

Не прагну бути умною, а лише у Любові - богатою!,
Що так от задарма чи що молодість  вбивати?,
Краса вона від Бога, за талант - винагорода!,
От те,що  прагла я, люди,  вам сказати!

Приспів:
Добре красуням, вони всім подобаються,
Подіум, портфолио й "Плейбой" журнал,
За дівчисьок розумниць - першим я тостую,
Повезло мені в житті – багатьох таких я знав!