Танго в стиле ретро - песенный вариант

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/21/3223


ТАНГО В СТИЛІ РЕТРО – ПІСЕННИЙ ВАРІАНТ


Пиво буде з рибкою, я з тобою, зайкой,
У  Ріо-де-Жанейро буде білий пароплав,
Якщо нам сьогодні з погрпбуванням банку,
Випаде удача, і це я точно знав!

Надягаємо маски, змазуємо кольти,
Беремо приціл оптичний та гвинтівку Эс-Ве-Де,
На "Порше" біля будинку гарні кільца поршневі,
Щоб менти в погоні нас наздогнати не змогли!

І коли фальцетом раптом,  проспіває мені кулька.., -
"Усе.., приїхав  мабуть,  паря, на розмову до Богу!",
Але кров`ю  обливаючись,  до виходу тягла..,
По купюрах Грантів, яки сипалися на підлогу!

Буде все  як у казці, - Ріо-де-жанейро,
І мулат у штиблетах подавати буде ікру,
Тільки я сьогодні зрозумів що більше грошей,
Більше даже за життя…, - я тебе люблю!

Танго в стилі "ретро".., музика звучала,
І вже відплив з причалу, той білий пароплав,
З пограбуванням банку вийшло все невдало,
Але, у Любові  повезе.., і це я точно знав!

Танго в стилі "ретро"..,- музика звучала,
Кам'янистий берег і хвилі морської прибій,
Були ми без валіз.., та й без грошей також ,
Бриз ніжно шепотів нам.., - «я – твоя»…, «я – твій!