Горький шоколад - шоколадная сказка

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/21/4503


ГІРКИЙ ШОКОЛАД – ШОКОЛАДНА  КАЗКА


Пізнала  муки  та  лишенья,
Пізнала гіркоту  утрат,
Не бубли- гум, пиріг гламурний,
Я..?!, - просто, гіркий шоколад!

Пізнала муки та свершенья,
Спускалася ногами в саме Пекло,
Але.., залишалася головою в раї!,
Я..,  гіркий шоколад…, - напевно!

Я граю чорними кіньми,
Вам на дошці поставлю мат,
Спалює  душу, серце, горло,
Гіркий гарячий шоколад!

Шепочу я змерзлими губами.., -
Хто виготовив.., - я не винувата!,
Мене на світ Божий одну таку,
И.., смертоносною є ця отрута!

Втрачала я друзів, не сховаю,
Не багато кого є серед подруг,
Що по шматкові  мене рвали,
Не випускаючи із брудних рук!

Хоч шоколадку обкусали..,
Душа в ній тепла й мабуть ще жива,
І для тебе ніколи не буде гіркої,
Бажаний мій, ніколи зовсім, вона!