Олексiю Петровичу

Александр Воскобойник
Хоу Вас привітати як людину,
Що шляхом йде своїм крокуючи невпинно.
Хвилина має те ж число секунд.
Година обійма стільки ж хвилин з усіх усюд.

І Вам виповнюється років 60-ят.
Тож будьте радісний, здоровий і завзятий.
Дарує щастя хай онуків янголят.
Дружина береже обійстя, хату.

Щоб плани втілювались з легкістю в життя
Бажаю щоб хотілось і збувалось.
Щоб зорі берегли Вас, Бог, сім’я.
Манили мрії й в руки Вам давались.