Обама - хороший парень!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/22/2860


ОБАМА -  ГАРНИЙ ХЛОПЕЦЬ!


Мотай, Обама, у Гвантанамо!,
Закрив.., гавнюк!, слабко, - "Хрести"?,
Нам цього  дуже би хотілося..,
Але.., це - "зоряні" мрії нездійснени!

Мотай, Обама, у Гвантанамо!,
Закрив, гавнюк.., слабко, - "Хрести"?,
Ух, ти, падлюка.., чорт неросійський,
На хрін приперся до Москви?

Ви вже нас "цурки" заепали!,
Морквина, плов, гашиш, лаваш..,
Скажи, "доцент", і.., тільки чесно,
Гавнюк адже він, його типаж?!

Ви вже нас "цурки" заепали!,
Морквина, плов, сакля, лаваш..,
В "Хрестах" россейских - макарони!,
У вас там.., криза й "шабаш"!

Ну, що ти "Шнобелем" пишаєшся?,
У нас свої "Доценти" є!,
Що пояснять, бля, "сенс життя",
Коли  доведется тобі  таке!

Ну, що ти "Шнобелем" пишаєшся?,
У нас свої "Доценти" є,
На що в тюрязі ти згодишся?,
Ну.., тільки будуть иметь тебе!

Яка, до чортив, та гасниця?!,
"Кульгаюча  Лошадь".., може ти  чув?,
Ти  й спалив її, гастарбайтер,
І після швидко ноги зробив!

Яка,  до чортив, та  гасниця?!,
Скажи, давай йому, "Кривий",
Яка  із нього, млин,  "бабайка",
По русски значиться, - "відстій"!

Яка,  до чортив, та  гасниця?!,
Скажи, давай йому, "Кривий",
Нехай уматывает, на  «хуль»,
В свою Америку  чорт неросійський!

А то  «братки»  "мурла" расквасять,
Та  лишать  парочки  зубів,
Або ж  змусять.., - ріп виконувати,
Як Тиматти.., от тільки  без портків!

Яка, до чортив, та гасниця?!,
Вже, обпалив  що мав собі,
Бути не виправдав.., у Россеи,
Оказаную честь тобі!

Де Кандолина Райз.., у колодязі?,
Вже  «лапті» сплів ти їй, "Доцент"?,
Давай із тобою  ми "накотимо",
Зовсім ненашенский "Абсент"!

Мотай, Обама, у Гвантанамо!,
Закрив, гавнюк?, тоді - в "Хрести"!,
Що ти там "бекаєш".., - "Політкоректність"?,
Нам уся ця "тема", - до п……..и!


"Доця", ну не винувата я! Він сам, сцуко, приїхав!