Кокаиновая любовь!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/22/3923


КОКАЇНОВА ЛЮБОВ!


Моя любов із кокаїну,
Звязує  враз тоненьку ніть..,
Його гламурно почав нюхати,
Що позабросил пити навіть!

Моя любов із кокаїну,
Нюхну.., і побіжать по венах,
Обривки з простору із фраз,
І, чортик.., весело по стінах!

Розмиті  блиски на стіні,
І  чортика таке турбує,
Обривки шуму тихих фраз,
Він у рітм розмови не зв`язує!

Кредиткою білий порошок,
Розділений меж мною із друзями,
Ним я осліплений.., закоханий у нього,
Так, ні в чорта.., бог, люди, вірую.., - із вами!