Ода графоманам - я гений!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/23/7933


ОДА ГРАФОМАНАМ – Я ГЕНІЙ!


Вася любить Машу..,
Дарує  він їй квіти..,
Роби й ти як Вася!,
Як не нахабний  ти!

Вася любить Машу..,
Троянди – гарні квіти!,
Тільки вони Маше..,
Будуть замість метли!

А Коля любить Петю,
Виходить, пидор він,
А я?, - сьогодні геній,
Мені сон приснився дивний!

Я - Набоков, Пушкін,
Лермонтов, Шагал,
А на кой би ляд інакше,
Вірші  тут розміщав?

Що  Шагал художник?,
Теж малюю і я,
Та й не гірше Шишкіна,
І Церетели.., мля!