Над всей испанией

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/24/2565


Над усією Іспанією


Над усією Іспанією безхмарне небо,
Ну, а в нас у Россеи криза й дощі,
Ну, що, полковник Путін,  ми із тобою "замутимо"?,
Щоб виявитися знову попереду у світі!

Над усією Іспанією безхмарне небо,
Ну, а в нас у Россеи – повна жопа й борги!,
Массоні,  Лукашенко й Зюганов..,
Саакашвілі…, палії війни!

Над усією Іспанією.., а там одні курорти,
Недавно Абрамович відпочивав,
А ми з тобою отут як ті чорти працюємо,
Скажи, Медведєв, я тебе не вгамував?!

Точимо гайки тут ми разом з болтарями,
На свій костюм пролив я солідол,
А прагну я ікри нажертися конкретно,
З Обамою сідіти за столом, а не ковтати  валідол!

Та не летить, паскуда він, до нас в Россею,
Боїться  мабуть, сцуко, що вб'ють!,
І правий він.., он муха полетіла..,
Ще нашенских прихлопает усіх тут!