Это должен знать любой американец!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/25/5479


Це повинен знати будь-який американець!


Барак Обама - Президент Штатів, Барачок, Обамчик, уменшительно- ласкательное
Мух - особистий ворог Президента!
Усама Бен - дуже великий і шкідливий мух!, ворог будь-якого американца!
Моника Левинськи - це до теми не ставиться, просто клевая соска!
"Шнобель" - "бабки" і халявный фуршет за зничтоження  мух!
2009 - саме стільки мух треба винищити, щоб "лавешки" одержати й пожерти на халяву!
Мочити у вбиральні /мух, мається на увазі/ - улюблене заняття іншого Президента
Зелений - є й мух і долар!
Синій - помийний мух
Чорний - шо, ви?!!!!! Це ж не політкоректне, сцуко!