ТЫ В ЭТОМ МИРЕ!

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/25/8958

Ти в цьому світі!


Ти - Янгол, ти - поема, ти - свята,
Ти в світі так багато значиш для мене,
А я простій.., я - біс, я - Вельзевула,
З'єднатися в цьому світі нам не судилося!

Ти - Янгол, ти - поема в цьому світі,
І є ти янголи..?, Як знати? – Ти одна з них?!,
Я - біс.., в Аду сиджу під вартою чортів,
Але, - тобі, моєму янголятку, написаний цей вірш!

Він не багат своїм рядком й своєю рифмою,
Адже сидячи на жаровні дуже важко складати..,
Але.., настанє час  коли  втечу я із під варти,
З тобою щоб зустрітися.., щоб пісню дописати!