Поджигатель

Ксенияангел
http://www.stihi.ru/2010/01/25/9053

Палій


Пожежа горить, вогонь у душі бушує,
Можливо, із мною випитих текіл,
ДО тебе любов.., заїв текілу суши,
Але.., от, Любов, "заїсти" не вистачить сил!

Пожежа горить, вогонь у душі бушує,
Я ЭГО все своє спалил до дна!,
Келих порожній.., а текіла ранить душу,
Ти знаєш це.., чи знає це…, - Вона?!

Пожежа горить, вогонь у душі палає,
І немає можливості ніяк його вгамувати,
Хто палій? - ти, а може я…, - демон?,
От цю "тему".., ми не будемо уточнювати!

Пожежа горить, вогонь душі палає,
І немає ніяк можливості все зрозуміти..,
Ти погодишся на любов мою велику?,
Або  соизволишь мені гламурно відмовити!